Våra städtjänster

Flyttstädning

Vi kommer ut på plats och genomför en full flyttstädning där du som kund alltid kan räkna med ett bra resultat. Anlita oss för er flyttstädning så kommer ni bli 100% nöjda!

Hemstädning

Behöver du hemstädning så kommer vi hem till dig varje vecka eller efter avtalad tid och avtal. Enkelt och så många gånger du behöver per vecka, månad eller år.

Storstädning

Så du behöver en storstädning som täcker allt. Inga problem! Vi fixar allt som uppdraget kräver så att städningen genomförs med hög kvalité. Anlita oss idag!

Byggstäd

Vi kommer ut på plats och genomför en full byggstädning där du som kund alltid kan räkna med ett bra resultat. Vi städar allt och ser till att det blir skinande rent.

Fönsterputs

Behöver du hjälp med fönsterputs så finns vi där för dig. 100% rena fönster är något alla vill ha. Hos oss har du även garanti på att jobbet blir genomfört med hög kvalité.

Kontorsstädning

Vill du städa ditt kontor? Inga problem! Vi ser till att kontoret blir helt rent och snyggt. Samt att alla ytor är avtorkade och skinande rena. Enkelt och effektivt!

Trappstädning

Vill du städa dina trappor i bostadsrättsföreningar, företag eller hyresrätter så kan ni alltid kontakta oss för riktigt bra städning. Vi kommer ut enligt avtal och städar av varje trappuppgång.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du antingen kontakta oss via formuläret på hemsidan eller ringa 073-999 62 26. Hör gärna av dig om du har frågor.

Vill du se våra priser för städning?

Vi har alltid riktigt bra priser på alla våra typer av städningar. Vill du få en offert kan du även det om du kontaktar oss antingen via telefon eller via epost.